شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران بالا گرفتن تنش‌ها بین نتانیاهو و بن گویر در آستانه انتخابات

طالبان از حمله به مراکز داعش در پاکستان خبر داد؛ ارتش پاکستان واکنش نشان داد

پاکستان  طالبان از حمله به مراکز داعش در پاکستان خبر داد و ارتش پاکستان نیز اعلام کرد چهار پهپاد را منهدم کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۱۰ تير ۱۴۰۵ - 2026 July 01
کد خبر: ۳۱۲۱۵۱

به گزارش راهبردمعاصر، وزارت دفاع حکومت طالبان اعلام کرد نیروهای این گروه بامداد چهارشنبه چند مرکز وابسته به داعش را در ایالت‌های بلوچستان و خیبرپختونخوا پاکستان هدف حملات هوایی قرار داده‌اند؛ اقدامی که همزمان با افزایش تنش‌های مرزی میان کابل و اسلام‌آباد صورت گرفته است.

در بیانیه وزارت دفاع حکومت طالبان آمده است که یکی از این حملات منطقه «سرانان» در شهرستان «پشین» ایالت بلوچستان را هدف قرار داده است. به ادعای این وزارت، این محل «مرکز مشترک داعش» بوده است.

طالبان همچنین اعلام کردند در منطقه «قنبرخیل» از ایالت خیبرپختونخوا نیز یک مرکز داعش و در منطقه «گرم‌چشمه» واقع در «دره شاه‌سلیم» از منطقه «چترال» را هم هدف قرار داده‌اند.

وزارت دفاع حکومت طالبان افزود که این مراکز به‌دلیل نقش داشتن در برنامه‌ریزی حملات علیه افغانستان، سازماندهی فعالیت‌های تخریبی و هماهنگی حملاتی علیه غیرنظامیان افغان، هدف قرار گرفته‌اند.

بیانیه مدعی شد که حملات با دقت انجام شده و علاوه بر وارد کردن تلفات و خسارات سنگین به نیروهای مستقر در این مراکز، هیچ‌گونه تلفاتی به غیرنظامیان وارد نشده است. طالبان همچنین تأکید کرده است هر نقطه‌ای که برای تهدید امنیت افغانستان مورد استفاده قرار گیرد، در آینده نیز هدف حملات قرار خواهد گرفت.

در مقابل، ارتش پاکستان با انتشار بیانیه‌ای تاکید کرد که چهار پهپاد «ابتدایی» متعلق به طالبان افغانستان که در امتداد مرز بلوچستان وارد حریم هوایی این کشور شده بودند را رهگیری و منهدم کرده است.

ارتش پاکستان همچنین اظهار داشت اقدام طالبان با هدف انحراف افکار عمومی انجام شده و هشدار داد در صورت ادامه چنین اقدامات یا هرگونه نقض حریم هوایی این کشور، پاسخ متناسب و «هزینه‌بری» به طالبان داده خواهد شد.

با این حال، ارتش پاکستان درباره ادعای طالبان مبنی بر حمله به مراکز داعش در مناطق قنبرخیل و گرم‌چشمه اظهار نظری نکرده و تنها ورود پهپادها به حریم هوایی این کشور را تأیید کرده است.
تنش میان طالبان و پاکستان طی روزهای اخیر به شکل قابل توجهی افزایش یافته است. ارتش پاکستان بامداد دوشنبه 9 تیرماه مناطقی در ولایت‌های پکتیا، پکتیکا و کنر افغانستان را هدف حملات هوایی قرار داد و مدعی شد در این عملیات 25 عضو تحریک طالبان پاکستان (تی تی پی) کشته شده‌اند.

طالبان اما اعلام کرد در این حملات، در مجموع 36 غیرنظامی، از جمله زنان و کودکان، جان باخته و 163 نفر دیگر زخمی شده‌اند. در همین حال، هیأت معاونت سازمان ملل در افغانستان (یوناما) نیز کشته شدن 28 نفر و زخمی شدن 49 نفر را تأیید کرده است./تسنیم

کلمات کلیدی: پاکستان
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار